Saturday, December 11, 2010

Haku kaya pakai jam TAG heuer sampai dua hari ni, tehee

Sebenarnya entri ni tak ade kaitan dengan jam berjenama Tag Heuer pun. Huhu...

Hari ni entri secara tak langsung telah menjadi dua dan hanya di penuhi dengan tag-tag daripada cik anis. Huuu, blog yang-cam-entah-pape dah pun mendapat award. Echeh...

Haaa, nice blog award tu

So, bila dah dapat award ni kena lah  jawab soalan pula


cekidout


http://cheritakitabersama.blogspot.com/di mata korang?berikan pendapat jujur

Okey, so, penulis blog ni member satu lab dengan cik monstermatabulat, tapi lain kos. Blog dia simple, dia menulis dari hati. So far, ape yang dicoretkan melalui blog beliau mencerminkan dirinya yang sempoi. Dia tak suke blog yang comel-comel gurlish sangat. So, blog dia pun tak ade la mushi-mushi sangat. Bak kata org like a KISS- Keep It Short and Simple. Yet it nice. Hehe


Nama blog korang dan nape letak nama tue?

Erm, agak-agak korang tertanya-tanya tak kenapa nama blog ni semacam je kan. Bukan ape, biasanya nama blog ni untuk mencerminkan penulisnya, tapi dalam perkataan yang mudah dan ringkas. Fikir-fikir balik, di kalangan member-member, kawan-kawan selalu sangat highlight tentang mata cik monstermatabulat. Memanglah, kalau member baru kenal je  kompem cakap, "bulatnya mata awak". So, rasanya tak salah kalau saya highlightkan tentang mata kot, and saya memang dari kecil suka makan donut. Teheee...


5 perkara yang korang suka

Kompem la cik monstermatabulat suke mam donut
Suke sangat warna pink, purple turquoise
Suke jejalan cari pasal
Suke tengok movie kat wayang
SHOPPING !!!!


5 perkara yang korang benci

Tasuke orang tak tepati masa dan janji
Tasuke perkara yang hipokrit
Tasuke kena marah
Tasuke buat orang marah juge
Tasuke PENIPU and BACKSTABBER!!


 And the tagged award goes to

8 comments:

fifianggun said...

tq taw.hehe..fifi dah amik,,,ti fifi jawab soklan die,,hehee <3

cik monster said...

welkem !! ^_^
hikhik....

sarzli said...

'tasuke' hahaha

♥myida♥ said...

t sy amek ok??thanks..:)

cik monster said...

sarzli: ??? hehe ^_^

myida: okey anytime :)

mizi said...

pipi tembam..ha3..jgn marah..sy follow awak...

Anonymous said...

Sya.

hee.

-fuzah-

cik monster said...

mizi:

hepppp , x baek ouh .. neway, thanks follow

fuzah:

eh, fuzah jumpe blog kite, malunyeee .
tehee