Sunday, December 19, 2010

Cop mohor, tehee

hye peeps, assalamualaikum..

Haaa, hari ni cik monstermatabulat nak buat review tentang blog fyezrahman memandangkan cik monstermatabulat dah pun mendapat cop mohor dari beliau. Cop mohor ni diberikan sempena blog beliau telah mendapat follower melebihi 200 orang.. 

Jadi follower-follower beliau yang terdahulu atau yang baru sehingga mencecah ke 300 leh la mengambil cop mohor ni dari page beliau.






Comel kan cop mohor fyezrahman ni??

So far yang cik monstermatabulat dah review, blog fyezrhman ni sweet sangat. kaler pink gitu, design yang menarik dan bercirikan feminin. Dari sudut penulisan pula, cik fyezrahman banyak berkongsi ilmu-ilmu dan isu semasa juga. And yan penting, katanya, dia suka menulis dan memang ramai rakan-rakan dia yang minta dia berbelog. 

Jadi, kalau sesiapa nak cop mohor ni boleh lah follow blog beliau, dan ambil je cop mohor ni di page beliau. Teheee


Papai, peeps...


" Donut menari-nari di depan mata "

2 comments: